Opleidingen

 

Hieronder onze opleidingen. 

 

Wij hebben ervoor gekozen deze opleidingen te geven in kleine groepen, zodat de persoonlijke benadering en interactie optimaal is. 

 

Onze opleidingen gaan door in het Opleidingscentrum 'Filline' Koningin Astridlaan 16 - 9820 Merelbeke. 

 

Op het einde van de opleiding ontvang je een getuigschrift.

  

Docente: Lieve De Wannemacker 


Holistisch Coach

In de opleiding tot holistisch coach leer je mensen begeleiden naar geestelijk en lichamelijk welzijn.

 

Lees meer  

 

Burn-out Coach

Vanuit mijn ervaring en kennis breng ik je een praktische benadering van hoe omgaan met burn-out. 

 

Lees meer 

 

 

HSP Coach

Hoogsensitief is een kwaliteit!

Wie niet heeft geleerd om die kwaliteit als kracht te gebruiken, ...

 

Lees meer 

 

 Indien de data je momenteel niet passen, maar wel wil geïnformeerd blijven voor de volgende opleidingen, dan kan je hieronder inschrijven. Je word dan vrijblijvend op de hoogte gehouden.  


Algemene voorwaarden

  • De inschrijving voor deze opleiding is definitief na betaling van het cursusgeld op rek. BE87 3770 4097 8594 - BIC BBRUBEBB van Lieve De Wannemacker
  • De cursist ontvangt na de betaling een bevestigingsmail.
  • De volgorde van betaling bepaalt wie recht heeft op een plaats en niet de volgorde van het opsturen van inschrijvingsdocumenten.
  • Wanneer een student niet kan deelnemen aan de cursus kan hij/zij deze steeds uitstellen naar een volgende datum (mits vrije plaatsen). Dit dient te gebeuren door middel van een aangetekend schrijven aan Lieve De Wannemacker - Ganzepoel 1 - 9900 Eeklo 
  • Bij annulering of uitstelling tot 4 weken voor aanvang van de lessen worden administratieve kosten aangerekend ten belope van 25% van het totale cursusgeld.
  • Bij annulering of uitstelling korter dan 4 weken voor aanvang van de lessen, zal 50% van het totale cursusgeld in rekening worden gebracht.
  • Indien vóór aanvang van de cursus geen aangetekende brief van annulering of uitstellen is ontvangen, is de student het volledige cursusgeld verschuldigd.
  • We behouden ons het recht de opleiding te annuleren of uit te stellen indien het minimumaantal cursisten niet is bereikt.